چرا پیتزاهای ما در پیتزاخونه به صورت دو پخت عرضه میشه ؟
اصلا دو پخت بودن یعنی چی ؟
در سیستم پخت ما ابتدا خمیر پیتزا در فرهای بزرگ گردان پخته شده و به نان تبدیل میشه، یعنی ما اول خمیر رو به نان تبدیل می کنیم و به هیچ عنوان خمیر رو
همراه مواد داخل فر پیتزا قرار نمی دهیم چون اصولا فر های پیتزا برای پخت نان مناسب نبوده و معمولا خمیر به صورت کامل پخته نمیشه.
حالا چرا دو پخت:
از قدیم یادتان هست که همیشه دنبال نان برشته بودیم می دانید چرا ؟ برای اینکه نان برشته بهتر هضم شده و به ذائقه ما خوشایندتره، نان پیتزا هم از این قاعده مستثنی نیست و برای هضم بهتر نیاز به برشته شدن دارد. نان های پیتزا ما برشته و بیسکویتی شده تا هم بهتر هضم شده و هم خوردنش برای شما لذت بیشتری داشته باشد.
پس نان پیتزا در پیتزاخونه برای هضم بهتره و لذت بیشتر ترد و بیسکویتی و برشته است.